+45 56 93 13 12 [email protected]

Stedet og omgivelserne

 

Beliggenhed:

​Kærbygård ligger ca. 5 km fra Rønne på Bornholm. Ejendommen ligger naturskønt umiddelbart op ad skovområde og med kun 4 kilometer til god badestrand.

Fysiske rammer og faciliteter:

​Ejendommen Kærbygård består af i alt syv lejligheder, samt bygninger til dyrehold, vaskeri og værksted. På ejendommen er en del dyr som fugle, fisk, katte, og får.

Beskrivelse af lejlighederne:

​Hver beboer har sin egen lejlighed på ca. 60 kvadratmeter med selvstændig indgang. Alle lejligheder er af nyere dato, og har som minimum to værelser.​

Aktiviteter:

Beboerne kan på selve ejendommen tilbydes aktiviteter i vores aktivitetshave med bl.a. trampolin, bålhytte, balancebomme og gynger. Der er aktiviteter som knytter sig til omgangen med vores dyr; fugle, fisk, katte og får. Vi har også en køkkenhave med højbede som indbyder til tilknyttede aktiviteter; luge, plante, vande høste og smage. Vi har et opvarmet udendørs spabad, og vi har en fodboldbane.​

Spiseforhold:

​Alle beboere får som udgangspunkt mad fra et fælles køkken på ejendommen, hvor en kok sørger for maden. I tilfælde hvor en beboer har mulighed for det, laves maden sammen med en pædagog i køkkenet i beboerens lejlighed.