Stedet og omgivelserne

Beliggenhed

​Kærbygård ligger ca. 5 km fra Rønne på Bornholm. Ejendommen ligger naturskønt umiddelbart op ad skovområde og med kun 4 kilometer til god badestrand.

​Fysiske rammer og faciliteter

​Ejendommen Kærbygård består af i alt syv lejligheder, samt bygninger til dyrehold, vaskeri og værksted. På ejendommen er en del dyr som fugle, fisk, katte, geder, grise, høns, duer og får.

Beskrivelse af lejlighederne

​Hver beboer har sin egen lejlighed på ca. 60 kvadratmeter med selvstændig indgang. Alle lejligheder er af nyere dato, og har som minimum to værelser.​

Aktiviteter

Beboerne kan på selve ejendommen tilbydes aktiviteter i vores aktivitetshave med bl.a. trampolin, bålhytte, balancebomme og gynger. Der er aktiviteter som knytter sig til omgangen med vores dyr. Vi har også en køkkenhave med højbede som indbyder til tilknyttede aktiviteter; luge, plante, vande høste og smage. Vores fodboldbane er både til fodbold og ligende aktiviteter, men den indbyder også til plæneklipning.​

​Spiseforhold

​Alle beboere får som udgangspunkt mad fra ekstern samarbejdspartner, tilberedt i vores eget køkken. I tilfælde hvor en beboer har mulighed for det, laves maden sammen med en pædagog i køkkenet i beboerens lejlighed. Desuden holder vi jævnligt fælles spisearrangementer, omkring at grille eller omkring bålet i bålhytten. Undertiden tager beboer og personale også på restaurant og lignende.

Menu